Twodesigners


Liège, Belgium

Design Station is a new space dedicated to designers and creatives of Wallonia. This building is the fruit of a collaboration between Altiplan, Creative Architecture and Moury. Situated in a quarter undergoing constant change since the inauguration of the Calatrava station, its architectural lines are remarkable and owe a debt to modernity.

It was within this dynamic that our attempts at a welcoming area have been carried out. We needed to create a cosy and welcoming zone, which, in spite of its own identity, integrates perfectly with that of the building.

From furnishings to energetic lines

Furthermore, our work on the signage aims to convey clear information to visitors via simple graphics, reinforcing the overall coherence.

Virginie & Aylin work at the SPI